Luft/Luftvärmepumpar!

Luft-Luftvärmepump

Det finns många skäl att investera i en luftvärmepump. Ett expempel är att du minskar din bostads värmekostnad med upp till 60% Du får dessutom en bättre inomhusmiljö och alltid en behaglig temperatur, kalla som varma dagar. Är du intresserad av att köpa en luftvärmepump så tveka inte på att kontakta oss!

Mitsubishi Hero

HERO är värmepumpen som dominerar värme och kyla. Denna värmepump är här för att styra över ditt hems komfort efter dina behov. Men HERO ger dig inte bara värme när du behöver eller kyla en varm sommardag. Värmepumpen har även egenskaper som 3D i-see Sensor, Night Mode och WiFi som gör den till vardagshjälten du behöver.

Mitsubishi Ninja - NYHET!

NINJA värmer utan att synas. Här får du effektiv och behaglig värme från en osynlig mästare. NINJA är enkel att installera, får plats överallt och passar perfekt till nya rum, garage, sommarstugor eller andra favoritplatser. NINJA är osynligt effektiv – och redo för allt.

Mitsubishi Solid

SOLID är en kompakt väggmodell, en luftvärmepump perfekt för villan, sommarstugan eller garaget. Behöver du värme i sommarstugan så är SOLID den perfekta lösningen för just dig.

Panasonic HZ-WKE - NYHET!

Panasonics stora nyhet är äntligen här! Detta är en av de bästa luftvärmepumpar som någonsin utvecklats av Panasonic. Den har flera nya funktioner och den bästa energieffektiviteten någonsin. Så för dig som vill ha en värmepump från Panasonic är HZ-WKE modellen ett mycket bra val.

Panasonic CZ-WKE - NYHET!

Bakom nya CZ-WKE modellen finns ett stort fokus på utveckling av ny teknik. Panasonic har verkligen lyckats med att skapa en riktigt energieffektiv luftvärmepump, som ger god effekt vid låga temperaturer. Du får dessutom en behaglig inomhustemperatur med frisk och ren luft i en kompakt och stilren design. CZ-WKE levereras med hög prestanda och ett effektivt luftreningssystem.

Panasonic Golvmodell

Panasonics Golvmodell har en diskreta design som är en av dess främsta fördelar. Den golvstående enheten smälter, oavsett placering, fint in i den omgivande miljön och upplevs aldrig som påträngande. Värmepumpens design innehåller även en del funktionella fördelar, exempel på detta är att fläktbladen är utformade för att ytterligare öka komforten genom en effektivare spridning av både värme och kyla.

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT KÖPA EN LUFT/LUFTVÄRMEPUMP?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan!